Cantharellus cibarius
nazwy lokalne: kurka, kurek, kurza nóżka, kurza stopka, kurzajka, lisiczka, liszka, lisiec, lepiecha, pieprzyk, stągiewka
smaczny grzyb jadalny V-X
Dlaczego pieprznik jadalny nigdy nie jest robaczywy? Susz kurki w temperaturze ok.50 st.C. Jedz przez zimę 2 suszone kurki dziennie a zobaczysz efekty. Powodzenia w terapii.
Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *
Komentarz *
Nazwa *
E-mail *
Witryna internetowa
Zapamiętaj moje dane w tej przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy.
Korzystając z formularza zgadzam się na przechowywanie i przetwarzanie moich danych w witrynie. *
Dlaczego pieprznik jadalny nigdy nie jest robaczywy? Susz kurki w temperaturze ok.50 st.C. Jedz przez zimę 2 suszone kurki dziennie a zobaczysz efekty. Powodzenia w terapii.